Carting – structura HUNEDOARA

Coordonator, prof. LILIANA DUGACIU

La Cercul de Carting din Hunedoara, se desfașoară cursuri de inițiere în tainele motorsportului – carting, tehnici de conducere , condus sportiv , protocolul carting și semnalele de pavilion.

*Ce facem mai exact ?

Pentru începători cursurile debutează cu elementele de bază, cum ar fi poziția corectă a mâinilor, comportamentul pe pistă, semnificația steagurilor. Fiecare începător va putea pilota kartul în urma instructajului teoretic făcut de specialiștii noștri.
Formarea individuală a piloților de cart pentru toate vârstele și abilitățile;
Consiliere cu privire la clasa de carting cea mai potrivită pentru fiecare;
Consiliere cu privire la pregătirea cart-ului și întreținerea acestuia;
Antrenament și formare în domeniul tehnicilor de conducere

* Perfect pentru copii

Cartingul este sportul perfect pentru copiii ce își doresc activități în aer liber, activități care cresc adrenalina și spiritul competițional. Cartingul este sportul și modalitatea prin care copiii descoperă plăcerea de a conduce și senzațiile unice pe care le pot simți în momentul unei competiții, sau doar în timpul unui simplu antrenament.

Indiferent dacă puștiul este nou în Carting sau nu, noi îl vom ajuta să își atingă pe deplin potențialul și obiectivele !

Vârsta minimă la care se poate începe practicarea acestui sport este de 5 ani, dar statura este un factor decisiv astfel încât o înălțime mai mică de 1,20 m îl va împiedica pe copil să ajungă la pedale .

Carting -ul sau sportul cu motor nu este doar despre mașini și concurență; în ciuda concepției greșite comune, sportul poate juca un rol important în societate, nu doar din punct de vedere al economiei și al ingineriei de înaltă performanță.

Avantaje

Cartingul dezvoltă reflexe și aptitudini specifice condusului;
Ii ajuta pe cei mici să dezvolte spiritul competițional;
oportunitatea de a participa la concursuri de talie națională;
copiii devin mai încrezători și isi maximizează propriul lor potențial;
copiii devin mai sociabili, comunicativi și disciplinați;

Vă așteptăm cu drag !

© 2015 | Palatul Copiilor Deva: universul tuturor copiilor!