Informatică

Informatică – prof. BIANCA POPESCU

Cercul de informatică oferă tuturor elevilor, mari şi mici, noţiuni de utilizare a calculatorului precum şi noţiuni programare.

Elevii mici sunt iniţiaţi în operarea pe calculator şi folosirea cu succes a pachetului Office, studiul programării în mediul grafic  SCRATCH, fiind posibilă crearea de: desene animate, jocuri şi felicitări, precum şi în navigarea pe Internet, utilizând motoare de căutare şi site-uri.

Elevii mai mari învaţă să programeze calculatorul folosind limbajul  C++ în Code::Blocks,  precum şi tehnici de programare în limbajul HTML, JavaScript şi CSS pentru pagini WEB.

NOUTĂŢI:

În data de 25 mai 2019 a avut loc o nouă ediţie a Concursului Naţional de Informatică – etapa judeţeană, organizat de Palatul Copiilor Deva. Au participat echipaje de la cluburile copiilor din judeţ: Lupeni, Petroşani, Haţeg şi de la Palatul Copiilor Deva. Competiţia s-a desfăşurat pe două secţiuni: programare C++/Phyton/Pascal şi operare Power Point/Word. Copiii au primit numeroase premii, menţiuni sau diplome de participare.

ORAR

LUNI MARŢI MIERCURI JOI VINERI
© 2015 | Palatul Copiilor Deva: universul tuturor copiilor!